Tentzing

TentZing® retkeilyteltat

Retkeilyteltat merkiltä TentZing® Xplorer tarjoavat erinomaista toimivuutta, modernia muotoilua ja mukavuutta edulliseen hintaan. Teltoissa on heleä ja kirkas väritys, joka erottuu positiivisesti millä tahansa leirintäalueella ja lisäksi TentZing® Xplorer retkeilyteltat ovat helppoja kuljettaa mukana tulevassa kantolaukussa ja nopeita pystyttää. Teltat tarjoavat myös laajan valikoiman mahtavia ominaisuuksia. Kaikki TentZing® retkeilyteltat tarjoavat yhden tai useampia seuraavista ominaisuuksista: hydrostaattisen paineen kesto n. 2 000-3 000 mm, teipatut saumat, ilmastointi, vahvat putket ja kiinnitykset, kevyet ulkoteltat, hengittävä sisämateriaali, hyvä sisäkorkeus, tilava asuintila, katettu sisäänkäynti, suuret vetoketjut, kantolaukku ja hyttysverkko.


Vaikka TentZing® retkeilyteltat ovat loogisia ja helppoja pystyttää, suosittelemme aina tutustumaan retkeilytelttaan ja varusteisiin ennen lähtöä retkeilemään ensimmäistä kertaa. Sitten voit pystyttää teltan hetkessä saapuessasi perille ja viettää aikasi tutustumalla luontoon, pelaten pelejä ja kertomalla tarinoita nuotiolla.


TentZing® Xplorer retkeilyteltat ovat täydellisiä sekä matkoille, joilla pystytät teltan useita kertoja että matkoille, joilla pysyt samassa leirissä useita päiviä. TentZing® Xplorer retkeilyteltta tarjoaa mukavuutta, jota haluat, kun pidät luonnosta nauttimisesta joutumatta huolehtimaan mistään.