TentZing® Perheteltat

TentZing® Perheteltat

Suuret ja tilavat perheteltat merkiltä TentZing® tarjoavat täydelliset puitteet sinulle ja perheellesi, kun olette retkeilylomalla lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Retkeilyteltat ovat tilavia, ja useissa on tarpeeksi korkeutta, että voit seistä ja vaihtaa vaatteet oman kotisi poissa kotoa rauhassa.


Retkeilyteltat erilaista muotoilua

Huomaat useat erilaiset retkeilytelttojen tyylit ja mallit, joita tarjoamme. Voit valita klassisen tunneliteltan kaarilla tai alkuperäisten amerikkalaisten inspiroiman tiipiin. Voit valita anonyymimmän kupoliteltan tai sellaisen, jossa on katettu sisäänkäynti – täydellinen sateisena päivänä. Perheiden retkeilyteltoissa on myös sarja fiksuja yksityiskohtia ja erinomainen toimivuus, joten voit muun muassa pystyttää TentZing® perhetelttasi hetkessä, kun saavut leirintäalueelle tai jonnekin muualle, missä haluat leiriytyä ja viettää yön.


Mahtava retkeilykokemus pienellä budjetilla

Yksi mahtavista asioista retkeilylomalla on, että voit herätä näkymään kohti metsää, rantaa, vuoria tai jotain muuta fantastista luontokohdetta joutumatta maksamaan suurta summaa rahaa. Kun sinulla on TentZing® perheteltta, olet vapaa kokemaan ihanan luonnon tai leirintäalueen moderneilla mukavuuksilla, kuten keittiö ja kylpyhuone. TentZing® Xplorer perheteltta tarjoaa suojaa ja mukavan paikan nukkua riippumatta siitä, minne päätät pystyttää teltan.